Wie we zijn

Wij zijn Simon en Carolien van der Kooij, aangenaam. Na een aantal jaren voltijds ervaring te hebben opgedaan met het organiseren van en deelnemen aan diensten en vergelijkbare evenementen is het verlangen gegroeid om anderen daar bij te helpen. Dit doen we voltijds vanuit ons bedrijf.

Carolien heeft culturele antropologie gestudeerd in Utrecht en is ervaringsdeskundige op het gebied van het acteren en (drama-) regisseren, het organiseren van muziekteams en het zingen. Simon heeft theologie gestudeerd in Heeverlee/Leuven, stage gelopen in de VBG Bethel te Drachten en is daarna voltijds gaan werken in de Vrije Baptistengemeente Groningen en Drachten. Daar heeft hij ruime ervaring opgedaan op het gebied van spreken, toerusten en leiding geven aan muzikanten, technici en andere artistieke medewerkers.

Alle activiteiten die vermeld worden op deze website doen we niet alleen; we worden gesteund en bijgestaan door een team van vrijwilligers die een groot hart hebben voor de kerk en haar Boodschap!